Börjar bli osäker...

Jag börjar bli osäker, detta är inte bra alls. Jag - får - inte - falla - tillbaks.

Underbar helg

Haft en underbar helg, trots att jag inte har gjort mycket alls. På fredagen blev jag hämtad i Uddevalla och åkte hem till Tanum, och Lunden i Grebbestad. Träffade folk jag inte träffat på länge och sjöng singstar med underbaringar som var på Lunden. Roligt! På lördagen fick jag åka till tandläkaren och kolla så att alla hål har läkt rätt, och det har dom ej, men det kommer. Senare blev jag körd hem till Uddevalla, och på vägen hit stannade jag och pappsen på Torp. Fick med mig ett par dö-snygga kängor, en mysig poncho och lite basic linnen. På lördagskvällen fick det bli pizza och filmmys..och en promenix i mörkret & regnet! Och nu ligger jag fortfarande kvar i sängen, har gjort klart matteläxan som skulle vara klar tills på tisdag, så det känns skönt. Snart kommer mammsen med rena kläder och mat. Gott gott! Vad ska ni hitta på idag då? :-)

Gymnasiet - Östrabo 1 - NA11A

Jag känner att jag har gjort ett perfekt val. Jag gillar min skola, än sålänge iallafall! Alla lärare och elever verkar hur trevliga som helst och min klass är helt underbar. Ingen tittar snett på någon, och alla är sig själva. Det är ju så det ska vara, eller hur? Sen kan jag kanske inte uttrycka mig om skolan så mycket än, men detta är hur jag känner nu iallafall. 
Det är väldigt mycket plugg på NA och man blir väldigt trött efter skoldagarna med långa pass. Matten som jag har varit så bra på, känner jag mig sämst på just nu, medan de flesta andra i klassen kan allt med en gång. Men jag tror att det jämnar ut sig i längden,haha. 
Att ha en bra klass gör att man faktiskt vill gå i skolan och plugga. Alla i min klass är hur trevliga och hjälpsamma som helst, och många av dem lyser upp ens dag!

Som sagt, jag kunde inte ha gjort ett bättre val, och hamnat i en bättre klass. Östrabo 1 - NA11A ♥


biden tagen från google.

Egoboost #3.

Det handlar inte om att finna den person man vill gå till sängs med. Det handlar om att finna den man vill vakna upp med.Det handlar inte om att finna den man vill leva tillsammans med. Det handlar om att finna den man inte kan leva utan.
I världen är du bara någon...men för någon är du hela världen.

On my way to Lunden.

Var ganska tveksam på om jag skulle dra hem idag, men nu sitter jag i bilen här på väg ner till Grebbestad och Lunden. Imorgon bär det hem till Uddevalla igen. Mycket plugg har jag! Femtio mattetal ska göras tills på tisdag. Uh, jobbigt att gå natur. Men jag har ju en underbar klass, och jag går i en underbar skola, då blir det genast lite roligare. Pyss pyss

Skolan tar över

Jag hinner ej blogga typ. Inte nu i början iallafall. Så det blir inte många inlägg här på ett tag. Måste komma igång med skolan ordentligt känner jag!

Mitt schema

Bara erkänn att ni vill se mitt schema? Vem vill inte liksom. Ok, då. Sluta tjöta. Här har ni. Sjukt gött, sovmorgon på indval!

Första skoldagen - check!

Första skoldagen avklarad. Det var inte lika 'läskigt' som jag trodde att det skulle vara. Jag hamnade i en helt-okej klass iallfall. Tror att imorgon kommer bli det värsta, när man träffar alla 2:or och 3:or.. Jaja får väl hoppas på det bästa, eller något. Håll tummarna fö mig.

Vill inte till skolan

Jag vill verkligen inte till skolan imorgon. Jag är galet nervös. Första dagen på gymnasiet, hur ska detta gå?! Jag känner ingen som ska gå natur. Forever alone? Får hoppas på att folk kommer att vara trevliga iallafall, och att jag hamnar i en bra klass!

Hinner ej

Hinner inte skriva någonting nu egentligen, ska snart gå och möta upp Jonas på Kampenhof. Diskat för första gången i mitt liv btw (förutom på hemkunskapen, jag skojar itne.) , så nu ser det lite skapligt ut i köket iallafall. :-) Idag blir det en städdag + att Jonas kommer och håller mig sällskap, fint!

Vad ska ni hitta på idag då?

Nattpromenix i Uddevalla.

Tog precis en promenix till Uddevalla med Josefine och mötte upp hennes kompis. Och nu sitter vi hör i min lägenhet och kollar tv. Trevligt värre. Ciao!

God Morgon!

Har vaknat för inte så länge sen och ätit lite nyttig frukost. Och nu sitter jag här fastklistrad vid tvn, och ser på New Zeelands next topmodel.  Borde egentligen gå in i duschen, och sedan börja fixa mig. Ska in till stan vid två, möta upp Josefine och handla lite smått och gott för ikväll! Skriver nog senare. Kram!

"Världens fetaste mamma"

Jag läste precis denna artikel "Världens fetaste mamma" , och jag blev skrämd. För sånt här skrämmer mig verkligen. Hur kan man göra något sånthär med sin kropp? Liksom visst, alla är vi olika, tjocka smala långa korta, men! detta är bara en överdrift. Jag förstår inte hur hon kan tänka på sättet hon gör. Behandla sin kropp som ett slags experiment. Jag förstår verkligen inte. Men jag hoppas innerst inne att hon vet vad hon gör, och att hon vet vad hon gett sig in på. För det är inte det att det är ''fult'' att vara tjock, för det är de absolut inte. Men, det är så ohälsosamt!

Vad är er åsikt om detta?



Då - ikea, nu - mys!

Idag har jag varit med pappa och hämtat mammi från flygplatset i Göteborg, så på vägen tillbaka tittade vi in på Ikea och handlade in lite nödvändigheter. Pappa har nu fixat lite innuti mina garderober (heh, mina väldigt små och få garderober) , så imorgon kan jag börja packa upp! Får även finbesök av Josefine imorgon! Ska bli kul! 

Och nu sitter jag här i min ensamhet och myser lite. Tända ljus, pringles och te. Bättre kan det ej bli! :-) 
Hade ni en bra dag? Och vad hittar ni på ikväll? Puss! ♥



Första natten - CHECK!

Första natten avklarad! Det är hur mysigt som helst här, förutom att man inte kan gå runt i underkläder för grannarna kan se in,haha! Sov som en Gud inatt iallafall, hörde inte ens väckarklockan. Började dagen med en nyttig frukost också! Kanske ska jag börja med lite nyttigare liv? :-)

Ps. Fick en request om att göra en video med rundtur i min lägenhet, så det ska nog gå att ordna, antingen idag eller imorgon.


"Everything pops with pringles''

"Everything pops with pringles" - Varför säger dom såhär? Pringles poppar ju inte?! Så whats up with that?!

Min ''lyx''lya.

Flyttade in idag somsagt, och nu lever jag livet. Känns galet skönt. Dock lite ensamt, men men! Ni får en urkass bild på meine stora säng, haha. Fotar bättre imorgon!

I väntan på daddy cool

Väntar på att pappa ska komma hem från jobbet så vi kan köra ner mina grejer till lägenheten! Skriver något mer inlägg sedan från lägenheten. Puss på er.

Spindel i sängen - en natt på soffan.

Inatt hände världens läskigaste grej (enligt mig eftersom jag är dö-rädd för spindlar). Jag låg i min säng och såg på film, helt plötsligt kände jag som att något kröp på min arm men jag skakade bara av mig och fortsatte kolla. DÅ ser jag en fet, hårig spindel krypa upp på min kudde. Jag flög upp ur sängen, och spindeln försvann. Jag satt på golvet och lipa av rädsla haha. Det slutade med att jag inte vågade lägga mig igen, och istället sov jag i världens obekvämmaste soffa. Så nu är känner jag mig mörbultad. Aldrig mer ska jag sova i en soffa, ok då, kanske om en spindel bestämmer sig för att sova i min säng igen.
Såhär kändes det :

egoboost #2.

Denna texten har jag skrivit och skickat in till tjejjouren.se , och fått den publicerat. Jag tror att jag även har publicerat den här på bloggen någon gång innan, men jag gör det igen. Jag hoppas att den hjälper er att se positivt på er själva. Ni alla är vackra, kom ihåg det!

"Hej. Jag är femton år, 164 cm lång och väger 52 kilo.

En tisdags eftermiddag insåg jag att jag inte längre är pinnsmal, jag väger inte 43 kilo längre, och jag är fortfarande lika kort som jag nu ett tag varit.

Mitt hår är kort,slitet, det går av, och utväxten syns så förbannat mycket, det blir fett varje dag, det har inget volym.
Mina ögon, dem tycker jag om, de är blå-grå-gröna,det är fint. Min näsa, den är lång, stor och ser ut som en potatis i toppen. Mina läppar, de är fina, röda och fylliga. Och mina kinder, de är alltid lite röda, det är gulligt!
När jag ler får jag smilegropar, men inte på kinderna, utan på hakan - det är speciellt. Jag kollade nyss i spegeln, jag har visst dubbelhaka, men det är sött, jag gillar det.
Mina nyckelben, de syns mycket, men jag gillar det. Mina axlar och armar, axlarna är lite breda, och armarna långa. Och mina fingrar, de är långa,smala och naglarna är inte så fina som jag skulle vilja att dom var.
Mina bröst, de är varken stora eller små, fasta eller hängiga, de är som de är. Min mage, den är inte längre platt, de putar ut lite, och jag har valkar när jag sitter ner, valkarna brukar hänga ut lite när jag har jeans på mig.
Mina höfter gar växt och likaså rumpan, jag får knappt på min mina gamla jeans, och att stänga igen gylfen är en kamp. Mina lår är inte längre smala, de går fktiskt nästan ihop när jag går. Och mina ben, de är varken långa eller korta.
Jag har trettioåtta-trettionio i skostorlek, jag tycker det är stort, jag hade velat ha mindra fötter. Mina tår är fula, krokiga, jag skäms för att visa dom.

Men jag är inte perfekt, för ingen är perfekt. Det finns inget som är vackert och inte vackert. Alla är vackra, på sitt eget lilla sätt.
Så snälla alla tjejer, kolla er i spegeln, och istället för att se saker på er kropp som ni inte tycker om, fokusera på det ni faktiskt gillar med er kropp. Se på er själva och inse hur vackra ni är.

Vi alla är vackra, på  vårat eget lilla sätt."

Fräschat upp designen.

Kände för att göra något med designen. Så, så här blev det! Hoppas ni gillar det! Jag är ju inte världens bästa på koder och sånt där, så det blir mest enkla designer här! :-) 

Förresten så orkade jag inte åka in till Uddevalla idag, åker in imorgon istället! Då blir det fullt upp med att packa upp!

Mina matvanor. En bild säger mer än tusen ord.


Bloggtips : Anders - Photoshop

Ville tipsa er om min kompis, Anders blogg! Gå gärna in och kika, jag lovar att ni kommer hitta något ni kommer att gilla! För att komma till bloggen klicka på bilden!



Fem resväskor, tre bags.

Fem resväskor & tre bags senare är jag klar med packningen, tror jag! Säkert glömt att packa ner en massa saker, men men Uddevalla ligger ju inte så långt ifrån, så det är bara att åka hem och hämta om det saknas något! :-) 
Har lite beslutångest om jag ska åka dit idag och sova där, eller om jag ska åka dit imorgon. 
Galet nervös med tanke på hur rädd jag är för att vara ensam hemma, men det löser sig nog. Jag vänjer mig väl! :-)

pack,packa,packa!



egoboost #1.


Allt klart.

Ja, då var det allt klart med lägenheten. Kontraktet är påskrivet, och jag planerar att börja flytta lite smått redan imorgon. Kanske sover där imorgon natt för att börja vänja mig lite och så! Så imorgon ska jag packa förfullt, från morgon till kväll. Kommer bli galet jobbigt! 

Har inga idéer på vad jag ska skriva, så ni får nöja er med detta tråkiga inlägg här. Puss på er!

Lägenhet!

Idag skrivs på kontraktet! Weop Weop! :-D Dock är detta inte min 'final-destanation' utan en lägenhet som jag ska bo i tills jag hittar något eget. Hyrt i andra hand så att säga! Men det är fint ändå! 
Bör börja packa ner grejer känner jag, men vart ska jag börja? Vad ska jag ta med mig dit och vad ska jag lämna kvar? Stressigt värre. 

Jaja, slänger in något mer intressent senare. Ha en bra dag nu, puss på er :*

Nytt kategori - Egoboost.

Här kommer jag att publicera texter, bilder och kloka ord för att stärka självförtroendet lite eller bara få upp humöret lite grand. Alla vi behöver en egoboost ibland! Så, nu börjar jag! :-)


Shoppingrunda

Är helt galet trött efter en shoppingrunda på Nordby med pappa. Slänger kanske upp ett inlägg med vad jag köpte, senare. Nu ska jag kolla på Bingolotto,haha. Hade ni en bra dag? Vad ska ni hitta på ikväll?


Såhär känner jag mig just nu, ungefär :-)

Dag 10 – En låt som får dig att somna


Love & Fight


Godmorgon sunshines

Har vaknat alldeles nyss och ligger här och kollar på Magnus Betnér - Inget är heligt stand-up'en. Behöver skratta lite, känner jag :-). Senare ska jag och pappa dra till Nordby och kolla efter en ny skolväska för mig. Och ikväll, ska vi kanske gå ut och äta räkfrossa, om vädret blir lite bättre. Hoppas på en hyfsat bra dag iallafall. Kram på er! ♥

Människor,kärlek,svek.

Jag förstår verkligen inte vad folk tänker med ibland. Är det ok att ge upp en person och sedan ett år efter höra av sig för att berätta om att 'nu har jag tänkt, och jag älskar dig' ?

Det är unegfär såhär - Han ger upp mig i ett jävla år, jag får gå genom ett helvete, skitsnack, folk som börjar döma mig. Sedan hör han av sig, och berättar om att 'nu har jag tänkt och jag älskar dig'. Jag vet inte vad jag ska tro, och jag blir lycklig av hans ord. Av hans förklaringar han ger mig. Av hans ursäkt. Samtidigt som jag går sönder lite för varje gång vi pratar. 

Jag känner ungefär såhär - Hur kan någon ge upp mig bara såhär och sedan komma efter ett år och säga att 'nu har jag tänkt, och jag älskar dig'? Jag tror inte man ger upp folk man älskar. Även om man har en sådan förklaring till det, som han hade. Hur kunde en person som 'älskade' mig, få mig att må skit? Och varför han gör såhär mot mig. För jag tror att han vet precis vad han gör. 
Jag är förvirrad. Något så fruktansvärt. Jag vet inte längre hur jag ska tolka hans ord, om jag ska tro på det han säger. Om jag ska lita på det. Det känns ungefär som att dyka i tomma intet och inte veta vad som är upp och vad som är ner.

Ny dator - check!

Har köpt en ny dator idag. Känns galet bra! Slipper äntligen min bluescreenande mini-pc! En galet fin samsung blev det. Sjukt nöjd är jag! :-)

Always


My love ♥


I behov av en ny dator.

Jag är i stort, vänta, galet stort behov av en ny dator. Min värdelösa mini-pc bluescreenar ungefär en gång i timmen, och då går jag loss. Bokstavligen.

Myskväll & Stjärnfall

Ikväll träffade jag  Simon, som jag inte har varit med på evigheter som sagt. Vi hängde lite på lekplatsen och snacka om allt mellan himmel och jord. Sedan kom Fju , och vi stack hem till honom och kollade på Big Stan. På vägen hem, såg jag och Simon stjärnfall,och då kom jag på att det är ju inatt & imorgon natt som det är stjärnfall. I bästa fall meteorregn. Så ut med er och önska er massa. Inatt har jag sett 10 stjärnor falla, så tio önskningar blev det! Nu får vi se om önskningarna slår fram! :-) 


11/08-2011

Dagen ska jag spendera dels vid tv'n och dels med Simon, förhoppningsvis. Det var galet länge sen vi träffades och var med varandra, så vi har såå mycket att ta igen, så mycket att prata om. Så det ska bli galet kul :-)! Skriver mer senare. Kram på er!

Just nu känner jag bara såhär..




Dag 09 – En låt du kan dansa till

Det finns väl många sådana, så här slänger jag in en bra låt bara.



Svaren från den misslyckade frågestunden.

Här kommmer svaren från den misslyckade frågestunden. Jag fick in bara tre frågor, haha. :-) Men ska försöka att utvekla svaren lite.

Vad fick dig att börja blogga?
-Jo, det som fick mig att börja blogga var, brist på något annat att göra och att jag ville ha någonstans att skriva av mig. Jag ville fördriva tiden med något, och tyckte att en blogg skulle vara roligt att ha. Jag har följt många storbloggar innan jag själv började blogga och det inspirerade mig lite. Sen så tycker jag att det är väldigt viktigt att kunna prata/skriva av sig någonstans. Både när man är glad eller ledsen. Att kunna dela med sig liksom. Och här på bloggen kan ju ni själva välja om ni vill läsa och bry er, eller inte. Det är upp till er, därför känns det skönt. 

Fram till min känslomässiga-nedgång, har jag bloggat bara för skoj skull, bara för att fördriva tiden. Men sedan började jag må lite smått dåligt och behövde skriva av mig. Jag började att skriva många inlägg under kategorin 'Känslor', och jag fick många kommentarer om dessa inlägg, från både mina nära och kära och folk jag inte kände. Så jag fortsatte. 

Gillar du korv? XP
Javisst! Alla korvar gillar jag, förutom falukorv! :-)

Du skriver inte om din pojkvän. Är ni fortfarande tillsammans? Hur är det mellan er?

- Ja, vi är fortfarande tillsammans. Det är helt okej mellan oss. Vi har våra upp pch nedgångar som alla par. Och anledningen till varför jag inte skrivit om honom är för att jag tycker inte att jag behöver uttrycka min kärlek till honom här. Han läser ju liksom ändå inte. :-) Han vet nog inte ens om att jag har en blogg, haha. Men har du/ni några frågor så kör till!

Hoppas ni fick svar på era frågor. Kram på er! :-)



Note to myself #6.

Det är aldrig försent för att be om förlåtelse. Men ibland kan det vara försent för att bli förlåten.

Bambino

Jag ville tipsa alla om något som gör under för min hy. Det är en babyolja, som luktar gudomligt. Den återfuktar, skyddar och bidrar med vitamin F. Huden blir silkeslen, återfuktad, frisk och får ett naturligt lyster. Dessutom luktar man gudomligt gott hela dagen. 

Jag har använt denna sedan jag var bebis, och alltid haft fin hy. Jag hade dock ett uppehåll på 5 år, i och med att den inte finns i Sverige (inte vad jag vet, iallafall). Under tiden som jag inte använde denna, var min hy väldigt,väldigt torr och jag provade flera bodylotions, bodymilks samt bodybutters men ingenting fungerade. Jag provade också någon annan babyolja, men nix. Inget hade samma effekt.
I söndags kom min pappa hem från Polen, och tog med sig en flaska till mig. Jag känner redan en skillnad.

Jag ska kolla upp om den finns någonstans att köpa här i Sverige eller på någon webb-butik. Ifall någon skulle vara intresserad. Detta är verkligen en mirakel-produkt.

Edit: Jag hittade en webb-butik där man kan köpa babyoljan! Klicka på bilden för att komma till hemsidan.



Peace & Love 2011 - Clean Town

Hej! Såg att Roger (vår fritidsledare) har lagt upp bilderna från Peace & Love 2011 där vi var Clean Town'are. Tänkte visa upp några bilder, så ni får se hur vi jobbade, och hur vi hade det. :-) 

Ps. Alla bilder är tagna från UngiTanum's hemsida och fotografen är Roger, vår fritidsledare.


Trallar ner till jobbet i våra galet snygga gröna t-shirts ;-)
Gruppbild, första dagen på jobbet. Galet skön gäng.

Mat i all ära, men fy för dessa köttbullar och potatisar. :-)
En vanlig dag på jobbet för Josefin och mig. Byta och tejpa sopsäckar!

Och byta äckelpäckel sopsäckar i soptunnorna. (Vi blev sopsäcksbytar-mästare tillslut, wips så var allt klart)

Clean Town loggan.

Vår fina indian-tält.

Första stunden i tältet. Mina tår hängde utanför när jag låg ner, så jag var rädd för att någon skulle äta upp dom eller bryta dom haha. Så fick tralla mig upp, och byta plats. :-)

Och så sista dagen. Ajabaja vad folk skräpar ner  ;-)

Två tänder fattigare, igen.

Idag har jag blivit två tänder fattigare,igen. Nu är alltså alla fyra tänder som ska va ute, ute. Det känns skönt, samtidigt som det gör galet ont! Förvånadsvärt inte lika ont som förra gången. Jag fick också veta att de andra hålen har blivit inflammerade och därför får jag gå på penicilin i 10 dagar nu. Min penicilin-debutt haha. 

Förövrigt har jag inte orkat uppdatera så mycket. Jag har inte varit på topp, och jag vill inte göra er ledsna med mina deppiga inlägg som jag bara fick fram när jag satt och försökte skriva något. Jag är bara en vanlig tonåring och mår lite upp och ner ibland, så hoppas ni förstår! =)

Note to myself #5.


Ok,erkänner...

...jag har glömt bort bloggen. Fy skäms på mig. Men vet ändå inte vad jag ska skriva. Hej jag har slappat hela dagen framför tv'n som vanligt? Borde få tummen ur och göra något? Nae,jag vet inte. Mitt fantasi ligger på botten. 
Har lite nostalgi-natt, ligger och kollar på Nalle Puh och kollar på gamla foton. Längtar tillbaka till Polen. Ja, de va väl de jag hade att säga. Puss på er!

Go Bianka, it's your birthday!

Jahaja, då fyller man år då. Hela 16 bast är jag nu. Finfint! :-) Ska fira med mina underbara brudar senare. Fick redan en bra start på födelsedagen i Josefins kök med en glas oboy i handen. Mitt lilla hjärta, Josefin ♥ .
Slänger in ett inlägg senare, puss på er finisar!


paintskillz? japp!!

Candy!

Jaa..utmaningen gick inget vidare idag iallafall. Istället satt jag i soffan och proppade i mig massa onyttigt. Orkar ej skriva mycket nu, så återkommer senare. Ciao! :-)

RSS 2.0