bildbomb jag '97


resfeber & saknad

Det är helt galet vilket jädrans resfeber jag har. Jag har inte ens börjat packa än, inte ens tänkt på vad jag ska packa med mig.. Så jädrans nervös för alla dessa bussresor också, och en natt på färjan. Jag hatar färjor, hatar båtar överhuvudtaget. Usch och fy.

Dessutom saknar jag alla redan, fy fonken säger jag bara.. kommer sakna ihjäl mig efter min bebis och mina galningar. :( Men jag har ju Alicia där iallafall, så det kommer nog trots allt gå bra ändå.. :)

Nu ska jag samla orken till att packa! Ha en fin påsk nu då! Puss

Påsk

Glad Påsk allihopa! Hur firar ni Påsken? Själv så firar jag enligt den katolska kyrkan, å katolska traditioner. Dock blir det inte så mycket firande i år eftersom jag ska iväg på söndag.

Ska till Polen i en vecka och kolla på koncentrationsläger och grejer, riktigt spännande. Fast, Alicia kanske inte kunde följa med och det suger en heeel del, jag gråter om hon inte kommer kunna följa med. På riktigt alltså.. Men får hoppas på det bästa!

Förövrigt så är jag nog den lyckligaste människan på jorden just nu. Mer än så får ni inte veta. ;) Hoppas ni alla är lika pigga och glada! Pusspuss!

klänning till "balen"

Klickade hem en klänning nyss, som förhoppningsvis blir min klänning till balen. Om den passar så att säga! Btw, kände mig otroligt stor-bloggerskoaktig när jag skrev ''klickade hem" , den där frasen ser man ju dagligen på alla storbloggerskors bloggar, haha. Töntigt :( 

Här får ni iallafall se bilden på klänningen! Väldigt enkel, men ändå grymt fin/söt tycker jag! Perfekt för en avslutningsmiddag. 



sjuk & pollen

Åh, känner mig sjuk som bara den. Det känns som mitt huvud ska sprängas när som helst, ögona rinna ut tillsammans med tårarna som bara forsar, och att min näsa ska explodera av överflod utav snor. Mysigt! 

Jag bara älskar mitt imunförsvar som är så himla sämst nu för tiden (när jag var mindre blev jag nästan aldrig sjuk), och att jag tydligen är pollenallergiker. wonderful life!♥ 

Hoppas ni har det bra iallafall! Det glädjer att ni kikar in på bloggen även fast uppdateringen har blivit sämst och inläggen så himla trista. (fast de kanske alltid har varit det?) Aja, puss.

här kommer alla känslorna på en och samma gång..

Känslorna bara bubblar inom mig just nu, och jag har inte en blekaste om vad jag egentligen känner. Jag vet inte om jag är glad eller ledsen, eller kanske besviken. Jag vet inte om jag saknar honom eller om jag bara saknar att ha någon. Jag vet inte om det är för honom fjärilarna flyger i magen eller om det är för den där killen med de finaste leendet. Jag vet inte om jag vill att det ska vara för den där killen. Jag tror jag vill att det fortfarande ska vara för honom som var hela min värld. Och jag förstår inte hur det kan bli så, att man absolut inte kan släppa taget. Att man inte vill släppa taget.

falling.

jag är där igen, tillbaka på det gamla spåret. och det är inte okej. inte alls okej.. 

"C’est toujours un autre coeur qui nous fait sentir le nôtre"..

-

Det är märkligt hur en person som har betytt så mycket kan helt plötsligt betyda ingenting.

bo själv - hiss & diss

Jag ska ju flytta nu när jag ska börja gymnasiet, och bo helt själv. Anledningen till att jag inte vill dela lägenhet med någon vän är att jag tror det kan bli ganska jobbigt att behöba stå ut med varandra precis hela tiden. Men iallafall jag satt här tänkte nyss på för- och nackdelar med att bo själv. Så tänkte skriva det här på bloggen! 

Hiss
Ingen som tjötar på en om att man ska göra saker och ting hemma. 
♥ Man gör vad man vill precis när man känner för det.
♥ Man får dricka juice direkt ur kartongen (hihi.)
♥ Visa sina skönaste dancemoves för sin spegel är numera helt okej.
♥ Låta sin dusch lyssna på sin ljuva sångröst är helt tillåtet.
♥ "Vad är det för musik du lyssnar på, byt låt eller sänk'' existerar inte. 
♥ "Sänk tv'n!" existerar inte heller.
♥ Fötterna på bordet - helt tillåtet.
♥ Ingen som klagar på att man legat i sängen en hel helg.

Diss
Ingen som lagar mat. Det får man sköta själv.. 
♦ Ingen som handlar.
♦ Man får sova helt själv (jag är livrädd för att sova när ingen annan är hemma.)
♦ Ingen som städar åt en.
♦ Det finns inte alltid sällskap när man behöver den som mest.
♦ Man måste hålla koll på allt själv.. 
uppdate:
♦ Ingen frukost på sängen.


what are words...

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I’ll be there
Anytime you whisper my name, you’ll see
How every single promise I keep...


Girl1st

Jag är en person som verkligen tycker om att lyssna på andra och försöka hjälpa och peppa, därför klickade jag mig in på Libresse Girl1st sida och blev medlem! Tycker ni också ska göra det, om ni vill peppa eller bli peppade! :)
Nu har jag peppat 10 personer, och därför fick en rosett som jag tänkte visa upp här! :) 



seg segare segast

Ja, precis just de tre orden beskriver min helg helt utmärkt. Iallafall min lördag & söndag. 
Jag har gått upp ur sängen i max 1h under de två dagarna, å ena sidan känns det riktigt jädrans skönt att bara ha legat i sängen och vilat de två dagarna, men å andra sidan känns det som jag har slösat bort hela två dagar på absolut ingenting. 
Jag kanske borde dra mig upp ur sängen nu, och göra något vettigt? Ta en långpromenad? Vädret är dock inte så lockande... Jag stannar nog kvar i sängen.

Hoppas ni har haft en bra helg, och inte är lika lata som jag! :) ♥

RSS 2.0