''vad jag skulle vilja säga till dig...''

Jag bläddrade bland massvis med bloggar nyss, och råkade kika in på just denna. kanskeallt.blogspot.com jag läste genom hela bloggen, och fastnade samt kände igen mig i alla inlägg. men just denna kändes så speciell, just denna fastnade jag lite extra för. Kanske för att för någon månad sedan kände jag precis såhär, och för att jag skulle vilja skriva såhär fint till en pojke som inte kunde lämna mina tankar ifred. Det är den texten som jag pratar om:

''hej jag tycker du är fin och jag vet inte om det är fem månader för sent att säga det men du tyckte ju att jag var det förut och jag visste inte vad jag tyckte då för att mitt hjärta var lite upp och ner på grund av en fräknig pojke men det vet du säkert allt om redan.
jag tror du och jag vore bra tillsammans vi skulle kunna röka för många cigarretter bråka om vilken av simon & garfunkels låtar som är bäst och du skulle color my life with the chaos of trouble och jag skulle tänka att du har blåare ögon än vad hans någonsin var.''


Gå gärna in på hennes blogg. Jag skulle kunna ge allt och lite till för att kunna skriva så fint som hon gör.

Simon & Garfunkel

Ligger i min otroligt varma och sköna säng ännu och lyssnar på Simon & Garfunkel. I huvudet kommer det upp massvis med minnen. Underbara minnen som får mig att nästan dö av saknad..

Tillbaka.

Hej! Nu är jag tillbaka från Polen. Eller ja, egentligen kom jag hem i söndags men har haft annat för mig än att sitta vid datan. :-) Skriver dock om resan någon annan gång, så kommer det bildbomb med bilderna från resan också! 

Glädjer att folk kikar in på bloggen trots att jag inte uppdaterar bra alls! Lovar,lovar,lovar att bli bättre! 
Hoppas ni har det bra iallafall! ♥

Bjuder på en bild på stora,långa,starka  mig och min dvärg :-)


RSS 2.0