det finns dagar...

Det finns dagar då jag kan bara sitta i min säng med datorn i knäna, läsa våra gamla konvesationer, kolla på bilder vi tagit tillsammans,lyssna på vår låt om och om igen och bara sakna. Sakna det vi hade då, sakna hur vi var då, sakna det där hur du fick mig att känna. Det finns dagar då jag inte vill något hellre än att krypa upp i din famn och lyssna på ditt hjärta, hur den börjar slå i en snabbare takt så fort jag kramar dig lite hårdare. Det finns dagar som jag bara vill ha dig, och inget annat i världen spelar något större roll. Det finns dagar då jag faller hundratals tårar för dig.
Och det finns dagar, då jag inte alls saknar dig. Då jag vill bara, bara glömma för att sluta känna. För att sluta känna för dig. Idag är en sådan dag, då jag helst av allt vill glömma..

i mina högtalare...

...spelar jag dehär låtarna , om och om igen. ♥
Tyler Hilton & Bethany Joy Lenz - When the stars go blue
Petter - Längesen
Hope - Who am I
Natascha Bedingfield - Soulmate
Laleh - Snö


life is good

...precis som rubriken säger life is good. Och jag undrar om det inte är lite för bra för att vara sant, men om jag tänker efter lite, så hittar jag lite små skavanker här och där. Men det känns bra att dom finns där, det känns förvånadsvärt bra. Men det gör att det inte är alldeles för bra för att vara sant. Det är sant. Livet är bra, och jag har inte varit så pass glad på ett jäkla bra tag. 

Men nu ska jag ta och dejta min kära kudde, imrogon är det en ny dag. Sov så underbart!

svart och vitt


bilden tagen av min pappa , någongång under Thailandsresan!

en sak jag verkligen hatar...

...är när folk sitter och smaskar rakt in i örat på mig, eller när folk smaskar överhuvudtaget. Smask , det hatar jag nog mest av allt i hela världen.
Jag satt precis i soffan med mamma och pappa. Pappa på min högra sida, åt mögelost - för att vara exakt. Och han smaska så otroligt mycket, och jag kände bara hur det kokade innuti mig och tillslut fick jag gå därifrån för jag blev så arg. Arg för att han satt och smaskade rakt in i örat på mig. Är jag normal då? Eller är det något fel på mig, som hatar smask så väldans mycket?

hundranittio sidor

Jag har haft en läxa i ungefär tre veckor tror jag, som skulle vara inne idag. Jag skulle läsa ut en bok på 190 sidor - A-6171 Ett judiskt levnadsöde heter den, och den är säkerligen jättebra, men jag har inte ens börjat att läsa den..och inte nog med det, ska jag svara på väldans komplicerade frågor om den. Så egentligen borde jag ligga och läsa boken nu, men jag har mina tankar riktat på annat just nu. Jag hatar att säga så, men jag gör det imorgon. Jag hatar att skjuta upp saker, men ändå så gör jag det gång på gång.

happiness

Varit otroligt aktiv på senaste känner jag..haha eller, kanske inte så. 

Saker och ting har vänt upp och ner för mig vartfall. Nästan hela mitt liv har vänts upp och ner. Fått in lite mer balans i livet känner jag. Saker och ting börjar gå som det ska. Jag är just nu världens lyckligaste människa känns det som, haha, och allt är bara toppen, perfect. Jag har faktiskt inte en aning om varför det är som det är, men jag är jädrans lycklig. Och jag nästan tappar bort mig i det jag skriver, eller vänta, jag tappar bort mig. För det finns så mycket som jag vill skriva om just nu. Så mycket tankar som jag vill få ner. Men jag tror jag får samla mig lite innan jag börjar skriva, annars kommer det bli väldans rörigt. 

Jag hoppas iallafall ni har det underbart, och det gör mig himla glad att ni tittar in på min blogg även fast jag inte är sådär bra på att uppdatera alltid. Men jag ska bli bättre, jag lovar!

Puss♥

IBLAND ÄR JAG BARA ALLDELES FÖR SERIÖS


Learn to love again

Jag saknar honom alldeles för mycket, men just nu, just idag känns det som att jag inte kan vänta på honom i evigheter. Jag behöver inte välja mellan att släppa taget helt eller hålla fast vid honom. Han kan finnas där och jag kan samtidigt lära mig att älska igen. Lära mig att leva på nytt. Lära mig att leva utan honom - med någon annan.

Gårdagen: Ute på äventyr med Bumbibjörnarna. ♥

Igår var tanken att jag skulle vara med Emma, så drog dit vid tre tiden och var där en stund. Senare drog jag, Jennie och Josefin och storshoppade på Ica,haha! Där mötte jag Jonas och Konrad och stannade med dom. Stog och frös vid Ica i någon timme innan vi kom på att vi faktiskt kunde dra bort till Lunden. Gick dit, de spela lite Xbox och biljard och sedan drog vi och åt pizza. :) 
Sjukt bra dag, med sjukt goa pojkar. Tack! ♥

Det handlar inte om att aldrig lämna. Det handlar om att alltid vilja tillbaka.


14,15,16

Dag 14 - Ett pinsamt ögonblick
Oj, det var en knepig fråga det! Jag är en person som nästan aldrig skäms på riktigt. Så ja.. Jag får väl återkomma om jag kommer på något!

Dag 15 - Vad är kärlek?
Kärlek är olika för alla. För mig är kärlek en känsla, känsla av att känna sig tillräcklig för någon. Känsla av lycka och tusentals fjärilar flygande omkring i magen. Kärlek är att bry sig om varandra och att finnas för varandra vad som än händer. Kärlek är att förlåta. Kärlek är lika underbart som det kan vara smärtsamt.

Dag 16 - Min första kyss
Jag kommer ärligt talat inte ihåg. Så jag får återkomma. Haha!

han - bara,bara han.

Jag vill så gärna glömma. Jag vill så gärna sluta känna för honom. Jag vill kunna radera alla minnen, precis som man kan radera ett sms - klick, borta. Jag vill kunna känna för någon annan, men innerst inne vet jag att jag vill det endast för att sluta känna för honom. Jag vill kunna titta på fina han utan att känna den där hemska känslan av ett knivhugg i hjärtat. Jag vill kunna sluta älska honom , men det är alldeles för svårt.

.




Some Thailand pictures - beach horseriding .


RSS 2.0