Känslan av att vara osäker.

Jag är osäker. Osäker på att jag klarar det. Trots att känslorna är så starka. Det är större än mig, känns det som.

Grattis älskling!

Idag fyller min finaste år! Puss älskling, och grattis! ♥

Reymond.blogg.se

Ville tipsa er om min vän Anders blogg! Finfina tips, tror säkert att alla kommer hitta något de gillar! Kika in! :-) Klicka på bilden för att komma till bloggen...


usch

Typ hej jag bryter ihop snart, orkar inte vara själv?

Mysig kväll

Gjorde något vettigt denna ensamna kväll ändå och smsade min fina vän Elin som jag inte träffat på evigheter. Vi tog oss en peomenix och sedan en busstur genom Uddevalla. 

Nu är det dock inte lika mysigt då jag ligger här i sängen utan min finaste pojkvän..

Historia lektion och en ensam kväll.

Sitter på ännu en tråkig historialektion och väntar på att tjötet någon gång ska ta slut. Jag är helt slut i huvudet och i hela kroppen, överhuvudtaget.

Sedan väntar mig en ensam kväll, Jonas är hemma och jag får fördriva kvällen med att kolla på Ensam mamma söker och alla andra meningslösa program på tvn och hoppas på att han kommer tillbaka imorgon så att jag inte behöver sova ensam en natt till.

Halebuppen


Noruegia, si si

Tar mig en sväng till Norge och lämnar av pappsen på flygplatset. Känner mig galet dålig - snuva,hosta osv. Men känner också att jag behöver åka bort en sväng var som helst, även 2,5h härifrån.

Sjuk, sjukt trött, osäker.

Rubriken talar för sig själv. Vet ingenting längre.

Må-dåligt-period.

Då var det dags. Då och då brukar jag få en må-dåligt period, och jag tror att jag precis kom i en sådan igen. Fy.

-


Badrums invigning


Invigt badrummet med ett lååångt och skönt bubbelbad. Avslappnad och fräsch känner jag mig redo för lite mys i tv soffan med mor, far & mozarella mackor. Bara en liten Jonas som saknas här nu! Annars hade det varit full pott! :-) Hoppas ni har en trevlig lördagskväll! Pusspuss!

SJP NYC

Har skaffat mig världens finast doftande parfym. Huuuuur go som helst! Rekomenderas starkt till dem som älskar fruktiga & blommiga dofter! :-)

Lite smått stolt!


.


Powernap

Rubriken talar för sig själv.

Dagens...

Dagens humör: Upp & ner.

Dagens mående: Trött!

Dagens borde: Plugga till spanska provet...

Dagens frisyr: Uppsatt i en toffs.

Dagens smink: Inget smink

Dagens klädsel: Just nu, pyjamas byxor & t-shirt & raggisar.

Dagens planer: Sova,sova,sova!

Dagens vill ha: Min finaste pojkvän här bredvid mig!!

Dagens fundering: Hur ska jag klara mig utan Jonas veckan ut?

Dagens beroende: Tuggumi

Dagens tråkigaste: Svenska lektionen..

Dagens längtan: Längtar efter mitt hjärta.

Dagens superlängtan: Läs ovan!

Dagens tidning: Metro

Dagens låt: Lil Wayne - Mirro


Sliten, irriterad, ledsen, illamående.

Hej, jag tänker gnälla som fasiken. Som rubriken säger jag är sliten,irriterad, ledsen och illamående.

Skolan tar kol på mig verkligen och jag måste kämpa för att palla med det, men min underbara klass och mina framtidsplaner låter mig inte rasa samman. Jag har varit väldigt lättirriterad idag och precis allt som kom i min väg blev jag arg på. Jonas är inte här, och det känns skit. Saknaden tar över,känner mig ensammast i världen och har bara lust att gråta. Tog mig en powernap nyss och känner mig helt illamående, som om hela jag var gummi och helt borta. 

Jaja, ska försöka ta mig genom kvällen på något sätt och senare ta mig genom resten av veckan. Ett steg i taget.


Jag vet inte vem jag är, när jag inte är med dig.


Min finaste prins, min skatt, mitt allt. Hela min värld.

Historia lektion - sovstund?

Sitter på eb historia lektion. Det är verkligen den tråkigaste lektionen jag haft i hela mitt liv. Läraren är hur tjötig som helst, bara pratar och pratar hela tiden. Sömnpillret själv. Det blir väldigt jobbigt att sitta ovh lyssna på henne prata i en timme. Usch.

Efter historian har jag slutat för dagen, min finaste är inte här, så jag känner mig ensam. Ska väl vara med min vän Emil en liten stund sedan, och sedan blir det plugg. Massor med plugg. Har två prov denna veckan och en av dem är imorgon. I matte.

Tungt.

Min finaste har blivit sjuk vilket innebär att jag inte kommer få träffa han förrän nästa söndag. Känns faktiskt skit rakt genom. Har blivit så van med att han hela tiden är här. Kommer kännas tomt. Otroligt tomt. Men, men det finns inget att göra åt saken. Jag får helt enkelt ta veckan som den kommer.. 

He-he, barnen svälter i Afrika och mitt största problem är att jag inte kommer se han på en vecka. Men men, så är det när han är hela min värld. :-)

I don't wanna live my life if it's not with you.


Helg..

Jaha, nu var det helg igen då. Vet inte om jag ska vara glad eller ledsen. Gillar helger, men ändå inte. Helger har sina för- och nackdelar.
Jag åker hem till Tanum, och hälsar på föräldrarna, äter gott och har tid att vila. Men samtidigt så åker jag ifrån, älsklingen. Eller ja, vi båda åker ifrån varandra. Var och en åt sitt håll, typ. Det känns ej bra att vara ifrån han. Tomt.

Städa, läxor, vänta.

Medan jag väntar på att älsklingen ska komma tillbaka hit får jag passa på att städa, göra lite läxor som att skriva ett tal "Vad du måste tänka på..." (är ämnet, om jag minns rätt). Jag är helt totalt kass på att skriva/hålla tal. Jag har ingen idé om vad talet ska handla om eller någonting.

Att älskas utav dig är det vackraste för mig.


Ikea time!

Vaknat upp efter en jobbig natt och väntar på att mamma ska slänga upp något till frukost. Senare drar vi oss mot ikea för att handla lite grejer till den nya lägenheten. På vägen får jag ta och läsa ut en världelös bok som jag läser i svenskan. Usch usch.

RSS 2.0