Utmaning!

Det är 1:a augusti om sisådär trekvart. Jag utmanar mig själv att ta en promenad, varje dag, hela augusti. Jag är själv väldigt tveksam på att jag kommer klara det, men vi får väl se! :-) Wish me luck!

31/07-2011

Idag har jag varit med mamma nere i Grebbestad och kollat på lite kläder. Fick med mig en vit söt tröja,såg dock en till som jag tyckte var fin, så får köpa den imorgon! :-) Jag har hjälpt till och plockat vinbär också, jobbigt värre! Och snart ska jag nog lägga mig i soffan och se "På spaning med Bridget Jones", härligt! :-) 
Slänger med en bild på hur otroligt smexig jag är när jag är hemma. Mina favoritbralls och spiderman tisha! 


Orkar ej vända bilden, så dags för lite kvällsgympa, VRID PÅ HUVUDET!
Ps: Notera mina sötis tofflor som jag köpte i Thailand! Big big love på dessa! 


Dag 08 – En låt som du kan hela texten till



Detta är förövrigt en låt som jag lyssnade på väldigt mycket som barn. Vi lärde oss den på dagis, och jag kan hela texten än idag. Det finns många sådana låtar. Ibland brukar jag lyssna på just såna låtar och tänka på min barndom. :-) Hade nog världens bästa barndom! ♥

Takida & Europe

Igår var jag somsagt på Takida & Europe's tälttourne på Tanumstrand i Grebbestad. Det var den näst-mäktigaste konserten jag varit på. Men Volbeat står fortfarande som etta på min topplista,och jag är tveksam på om någon kan slå det. Jag slänger iallafall in två kassa mobilbilder som jag tagit under kvällen. Puss!

Takida & Europe

B-b-b-boring!

Igår var nog den tråkigaste dagen i mitt liv hittils. Fjortfestivalen sög rent ut sagt. Man får väl hoppas på bättre nästa år.  Idag ska jag iallafall på Europe/Takida med mamma, hoppas det blir kul.

Min första outfit bild & Fjordfestivalen

Snart ska jag ge mig iväg till Uddevalla med Josefin. Det är Fjordfestivalen, så vi ska åka dit och kolla läget. Tänkte slänga in en outfit bild, haha. Så här får ni, men ''dagens outfit''-debut. :-) Puss



Ok då, jag kan inte bestämma mig. Så ni får två.

Confusing hur modebloggerskor kan ta bra bilder på outfits. Spegelbild is the shit!

Det finns bra och dåliga dagar...

...idag är en av de sämre. Jag somnade med datan på igår, och imorse klockan åtta blev jag väckt utav några rent ut sagt idioter, som ringde på skype. Vem är uppe klockan åtta liksom?! Somnade iallafall om,jädrans arg och när jag vaknade fick jag besked via telefon att jag inte fick lägenheten för några som var före i kön tackade ja. Jag har liksom ångest för det där med lägenheten, jag vet att jag inte kommer få en innan skolan börjar. Och jag vet hur jädrans jobbigt det kommer vara att pendla. Men jag får stå ut. Imorgon ska jag iväg och kolla på en 3:a iallafall. Vet inte vad jag ska ha en 3:a till, men far min sa att jag skulle kolla, så well, I'm gonna do that. Varit på Nordby med mamma idag också, köpt ingenting. Tror det var första gången jag åkte för att shoppa och kom hem tomhänt.
Jaja, de enda bra som har hänt idag är väl att jag ska på Takida & Europ på lördag. Det blir mammas födelsedagspresent till mig. Bra mamma bra! 
Nu blev det ett jädrans långt inlägg, men så kan det bli när man behöver skriva av sig. Hoppas iallfall ni haft en bättre dag. Kramis,hihi. 

Slänger in en oseriös argis bild på mig själv. Man får faktiskt lov att vara ful när man är arg.

Piece of Norway vs Ziperall

Funderar starkt på att beställa en onepiece. Det blir antingen en från Piece of Norway eller Ziperall. Om jag ens bestämmer mig för att skaffa en. Dom är ju inte så billiga dom. 


Piece of Norway & Ziperall.


Livet

''Livet är för kort för att vakna upp på morgonen med ångest.
Så älska dom människor som behandlar dig rätt & glöm dom
som inte gör det! Och tro på att allt händer av en anledning.
Om du får en chans, ta den. Om den ändrar ditt liv låt den. 

Ingen sa att det skulle vara lätt, dom bara lovade att det skulle vara värt det. Det kommer komma en dag i ditt liv när du inser vem som verkligen är viktig & vem som inte var och vem som aldrig har varit. Så glöm folk från ditt förflutna, det finns en anledning till varför dom inte klarade sig till din framtid. När vi växer upp, får vi veta att även den personen som inte var meningen att någonsin göra dig besviken förmodligen kommer att göra det. Du kommer förmodligen att få ditt hjärta krossat mer än en gång och det är svårare för varje gång. Du kommer också krossa hjärtan, så kom ihåg hur det kändes när du var sårad. Du kommer bråka med din bästa vän. Du kommer att gråta för att tiden går för fort, och så småningom kommer du att förlora någon du älskar. 

Så ta för många bilder, skratta för mycket och älska som om du aldrig har varit sårad. Eftersom alla sextio sekunder du spenderar, är en minut av lycka, du aldrig kommer få tillbaka. Skratta när du kan, be om ursäkt när du bör och släpp det du inte kan ändra på. Kyss passionerat, spela hårt, förlåt snabbt, ta chanser, ge allt och ha ingen ångest.
Livet är för kort för att vara allt annat än nöjd. ''

Note to myself #4.

If you love something,set it free. If it comes back to you,it's yours. If it doesn't, it never was.

26/7-2011


Här kommer jag att spendera denna tråkiga dag. Myspys.

La la la la


Fråga mig!



Skaffade en sådan liten fiffig sak, där ni kan fråga mig saker och även läsa andras frågor. Och på tal om frågor, så kommer svaren från frågestunden kanske redan idag, så ni har fortfarande tid för att fråga! Puss på er :-)

Dag 07 – En låt som påminner dig om ett speciellt tillfälle


Kloka ord av min morbror.

"Tänk att du är jättesugen på en kanelbulle. Det vattnas i din munn av själva tanken på att du snart kommer få äta en, du njuter av tanken. Äntligen går du in på ett café, och beställer en kanelbulle. Men tyvärr, kanelbullarna var slut. Hur känner du då? Är ditt sug efter en kanelbulle borta? 
Nej, just det. Du vill fortfarande ha en kanelbulle. Och ditt sug efter den är ännu starkare än innan du gick in på cafét.

Så, kom ihåg nu. Var som en kanelbulle. Om en kille inte får det han vill med en gång, kommer han att behöva dig mer. Ju mer han kommer att få kämpa för dig, desto mer kommer han att uppskatta dig."


Bridget Jones

Ligger här i min galet mysiga soffa och ser på Bridget Jones. Söndagsmys all by myself! ♥

Dag 06 – En låt som påminner dig om ett ställe


Ang. lägenheten.

Jag har varit och kollat på en lägenhet idag, och jag rent ut sagt älskade den. Den var så himla, himla fräsch så att man nästan trodde att den va nyrenoverad. De enda som var lite sämre var att badrummet var litet, men det får ju gå. Ändå bara jag som ska bo där. Annars var det galet fint, och området var helt underbart. 

Nu har jag tackat ja till den, och det återstår att se. :-) Jag står som 3a i kön, så någon chans finns det allt! Hoppas,hoppas,hoppas!!!

Världen är full av hat, trots allt.

Efter det som har hänt i Norge, är jag inte minst tveksam på att världen är full av hat. För hur kan man göra något sådant? Hur kan man döda? Hur kan man döda helt oskyldiga människor. Varför gör man det? För varje dag vi lever, bevisar människorna att världen är full av hat. Jag kan inte finna ord för hur ledsen jag är just nu. Jag kan inte finna ord för någonting. Det är helt obegripligt för mig hur kan man vara så idiotisk och ond, hur kan man såra så många människor? Det är helt ofattbart.

Alla mina tankar går till dem drabbade och deras anhöriga, och alla andra i Norge.♥ Må Anders Behring Breivik brinna i helvetet.




Norge

Ni har väl säkert hört om vad som har hänt i Norge. Hemskt! Jag skickar alla mina tankar till Norge nu.

Jag tar risken - Frågestund!

Jag ska vara ärlig, och rak på sak. Jag har inte många läsare om dagen (vilket kan bero på min totalt ointressanta uppdatering), men tänkte ändå anordna en liten frågestund. Ni som läser mig blogg eller bara råkat kika in någon gång, kanske vill fråga något, eller varför inte tipsa om saker ni vill se mer av? 

Iallafall, jag tar risken (för att inte få några frågor alls, haha) och ger mig in på en liten frågestund! Fråga vad som helst & jag lovar ett svar! Frågestunden avslutas, om ett par dagar. :-)

Ni kan antingen fråga i kommentarerna eller skicka era frågor på mail. [email protected]!


Note to myself #3.

When life gilves you lemons, squirt the juice in his eye! ;-)

Dag 05 - En låt som påminner dig om någon


Morgonpigg? Javisst!

Idag har jag varit uppe sen 5(!) på morgonen. Jag vaknade och var galet pigg. Kunde verkligen inte somna om, så följde med pappa till NÄL , och fixade lite grejer. När jag kom hem, fick det bli pizza till frukost! 
Nu ska jag slappa lite i soffan och sedan bär det av till Grebbestad för att fira Alma. :-)

Note to myself #2.

Ta vara på det du har.

Lägenhet.

Åhåhåh, vet ni vad? Det ser ut som att jag kommer få en lägenhet! Står nu etta i kön på två lägenheter! Och sista anmälningsdatum är imorgon, så förmodligen får jag visningserbjudanden nu i veckan och får kolla på lägenheterna så snart som möjligt! Är så galet uppspelt. Vill verkligen ha en lägenhet nu!!

Dag 04 - En låt som gör dig ledsen


Motorväg.

Jag älskar att bo nära motorvägen. På dagen hör jag i princip ingenting, men när jag ska gå och lägga mig på kvällen så hör jag hur bilar ochlastbilar åker förbi. Det är så galet mysigt. När jag inte kan sova, brukar jag räkna bilarna som åker förbi. Jag har mycket lättare för att somna såhär,när jag hör bilar. Det är avslappnande på något sätt. Hela mitt liv har jag bott nära stora vägar, och hört ljudet av passerande bilar när jag skulle sova.

Note to myself #1.

Folk som har gjort dig illa en gång, kommer definitivt göra det igen. Kom ihåg det.

Dag 03 - En låt som gör dig glad


litte blit of love

Det sägs att "man vet inte vad man har förrän det är borta" , men om man verkligen älskar någon så uppskattar man personen lika mycket när den är nära. Och om man verkligen,verkligen hade älskat personen hade man aldrig låtit denne att någonsin vara borta. 

Say hello 2 Kasia

Tänkte tipsa er om en video på Youtube, som en killa från Polen hade gjort för sin flickvän när hon fyllde 18 år. Hela grejen var, att han ville ge henne ett unikt present, och bad därför youtube-användare från hela världen att skicka in videos där dom bara säger "Hej Kasia, grattis på 18 års dagen.." på deras egna språk. På så sätt fick han in 40 videos med folk som grattade Kasia på sitt eget språk, och satte ihop allt till ett enda video. 

Hur gulligt var inte det? Jag skulle vilja se tjejens reaktion när hon fick se den. Hade jag varit hon, hade jag blivit galet glad. Hennes kille är guldvärd. Eller vad tycker ni? Här kommer videon i alla fall!


Dag 02 - Din hatlåt


Remember me

Vädret är inte på topp, det regnar massor och är galet blåsigt. Så här ligger jag i min mysiga soffa och ser på Remember me.


Ni får stå ut med dåliga mobil-bilder.. ;-)

Barnmat & kefir tillfrukost.


Hej! Jag har knappt sovit något inatt pga. otroliga smärtor i tänderna. Känner mig som en medicin-missbrukare när jag tar smärtstillande ungeför var fjärde timme. Men känns som jag ska dö av smärta annars. Kan fortfarande inte äta "vanlig" mat, bara lätttuggad. Känns jättejobbigt. Men vill man vara fin får man lida pin.

Dag 01 - Din favoritlåt


Musik lista.

Hittade en liten annorlunda,rolig lista. Den tänkte jag köra på ett tag, tills jag helt enkelt glömmer bort den.

Dag 01 – din favoritlåt
Dag 02 – din hatlåt

Dag 03 – en låt som gör dig glad

Dag 04 – en låt som gör dig ledsen

Dag 05 – en låt som påminner dig om någon

Dag 06 – en låt som påminner dig om ett ställe

Dag 07 – en låt som påminner dig om ett speciellt tillfälle
Dag 08 – en låt som du kan hela texten till
Dag 09 – en låt du kan dansa till
Dag 10 – en låt som får dig att somna
Dag 11 – en låt av ditt favoritband
Dag 12 – en låt av ett band du hatar
Dag 13 – en låt som är guilty pleasure
Dag 14 – en låt som ingen tror att du skulle älska
Dag 15 – en låt som beskriver dig
Dag 16 – en låt som du brukade älska men nu hatar 
Dag 17 – en låt som du ofta hör på radio
Dag 18 – en låt som du önskar att du fick höra på radio 
Dag 19 – en låt från din favoritplatta
Dag 20 – en låt du lyssnar på när du är arg 
Dag 21 – en låt du lyssnar på när du är lycklig
Dag 22 – en låt du lyssnar på när du är ledsen 
Dag 23 – en låt du vill ha på ditt bröllop
Dag 24 – en låt du vill ha på din begravning
Dag 25 – en låt som får dig att skratta
Dag 26 – en låt du kan spela på instrument 
Dag 27 – en låt du skulle vilja kunna spela på instrument 
Dag 28 – en låt som får dig att känna dig skyldig
Dag 29 – en låt från din barndom
Dag 30 – din favoritlåt från den här tiden förra året



Utdragna tänder, hallonkräm & alvedon

Igår drog jag ut två tänder (har två kvar att dra ut). Det var totalt smärtfritt när tandläkaren höll på att dra ut den, men när bedövningen släppte några timmar, kom smärtan. Helt galet ont gjorde det. Jag åt inte på hela dagen, men tillslut lyckades jag få i mig lite soppa..med hjälp av sugrör. 
Idag har det blivit bättre, men Alvedon är fortfarande min bästa vän. Och idag klarar jag till och med att äta hallonkräm. Det kan jag leva med några dagar. 


smile


Ang. "Luke,I'm your father" inlägget.

Min underbara kompis Anders har gjort om mig till Darth Vader! Kolla vad grymt det blev! Tuuuuuusen tack Anders, du är bäst!! 

Efter för många timmar bussresa...


... kan man inget annat än vara såhär fin. Hahhahah. Laddade aldrig upp Polen-bilderna, och kommer anatgligen inte göra det heller, känns liksom för oaktuelt. Men här har ni en. NJUT. ;-)

handla-på-ica-outfit


Jo men pfft, vad tycker ni om min misslyckade handla-på-ica-outfit-bild? Folk måste ha trott att jag var psycho som tog kort på mina fötter vid grönsaksavdelningen på ICA. Förresten så åhej, klädmatching-kungen?

byggare bob

Åh, jag får såna galna impulser ibland. Som nu, jag känner bara ''oj, jag vill bli snickare!''. Det har jag tänkt många gånger, jag älskar verkligen att pilla,snickra och bygga. Hur roligt som helst ju. När vi renoverade vårt kök, la jag golv med pappa och hjälpte honom att måla lite, sätta ihop möbler och lite sånt här, småpill och det var verkligen det roligaste jag gjort! Haha, ni tycker säkert jag verkar galen. Men så är det.

Kanske borde jag gå bygg istället för naturvetenskap..? ;)


Pocketful of sunshine


.


Luke, I'm your father

Hahaha, hittade en dörolig bild nyss. Och så fort jag såg den tänkte jag; Det här är jag när jag går ut från mitt rum på natten för att hämta något.  
Nu har jag säkerligen suttit här i en kvart och asgarvat åt den. Borde jag börja bli orolig? Orolig för att jag är störd? Eller skrattar ni lika mycket? Och tänker er bara svärdet låtA 'WEEOM, WEEOM''?


Johnny Depp


Jag undrar...

... varför det känns så fel, när det borde kännas rätt. Eller helt tvärtom. Varför det känns så rätt, när det egentligen är fel.

Extreme House Makover

Sitter här och ser på Extreme House Makover, och det är en sak som jag alltid undrat över. Visst det är ju schysst av dem att bygga hus till dem som verkligen behöver och förtjänar det. Men jag undrar, hur en fattig familj (som de ibland är) ska ha råd med ett sånt hus sedan? Hur ska de ha råd med att undehålla det? Det kan ju inte vara så billigt att underhålla ett sådant stort hus som de bygger. 
Det är, och kommer förbli ett mysterium, haha! Har ni någon aning kanske?

Festival sammanfattning.

Har inte orkat blogga något sen jag kom hem från Peace & Love. Men ...

Detta var min första festival jag någonsin varit på. Så det var lite pirrigt dagen innan vi skulle åka, haha. Men det gick snabbt över. Vi var världens skönaste gäng som åkte, så vad kunde ha gått fel ? 
Vi fick iallafall jobba där som funktionärer, som ni redan vet. Första dagen fick vi våra festivalpass, vattenflaska och en söt grön t-shirt. Vi jobbade som Clean Town, och vi hade för uppgift att hålla rent ett område. Så varje morgon gick vi upp och städade. Det var verkligen dö jobbigt, med tanke på värmen och allt. Men det var de värt! 
Resten av tiden fick vi göra vad vi ville, och det var ju skönt det! Efter några rundor fram och tillbaka från campingen till festivalområdet var mina stackars fötter helt döda! Men inget kunde hindra mig från att ha kul iallafall. 

Kings of Leon var ett riktigt besvikelse rakt genom. Vem fasiken väntar två timmar på att spela de tre mest kända låtar?
Och  Volbeat var helt klart festivalens höjdpunkt! Mitt 2 års dröm har gått i uppfyllese. Och jag vill inget annat än tillbaka , stå nästan längst fram och skrika med till varje låt. Tårarna forsade nästan ner på mig och Lina! Haha..

Har ni varit på Peace & Love eller någon annan festival i år?


bjuder på en bild på mig när jag somnade i bilen på väg hem & mitt skakiga försök till att ta kort på volbeat

RSS 2.0