åker imorgon!

Åh har verkligen inte haft orken till att uppdatera. 

Jag åker iallafall imorgon, och datan följer med! Lyckas jag koppla upp mig till internet där nere så blire säkerligen massa roliga inlägg!

ha det bra, Ciao!

packa!

Idag ska jag packa packa packa!

usch.

Förlåt för att jag inte uppdaterat nåt, men har inte gjort nåt kul, har inget å berätta. Allt är bara bajs just nu.

Dör av skratt!

Här är videoklippet som gjort min dag! Måste ses!!

18aug 2010

Sitter här helt nyvaken, och kan inte sluta fundera.. Jag förstår verkligen inte vad är det med vissa killar, varför ska allt vara så komplicerat? Jag fattar inte.. Aja ska inte sitta här och vara depp. 

Har varit på Nordby med madre mi, men köpte inget, orkade inte. Sen drog jag ner till Grebbestad med Josefine, fota lite och åkte tillbaka hem. Åt kötbullar me potatismos å sås, haha anteckna. Gott var det iallafall. Sen la jag mig å sov. Nu sitter jag här med en kopp te i handen. Borde sätta på någon film. Jaja, puss

shopping med mamsen

Godmorgon! :)
Drar mig till Nordby snart med mamma å shoppar, skriver ett inlägg senare, pusshej!

the weather sucks!

Blev inget med att fota i Grebebstad idag, det blåser jätte mycket och snart kommer det säkerligen börja regna. Så jag får se vad jag hittar på idag. :)

Vad gör ni idag? :)

morsning!

Morsning korsning, hehe.
Har vaknat för en timme sedan kanske, känner mig helt död! Bör ta ut tummen ur röven och röra mig mot duschen. Behöver verkligen duscha, känns som jag luktar som en polsk gympasal x100 , och då är det fan illa! 
Senare ska jag dra mig mot Grebbestad med Josefine och fota lite, så jag kan visa upp vilken lyx vi liver i här, för dom i Polen ;)!

Bjur på en cp bild, för att ni ska få er ett gott skratt! Det förlänger ju livet! ;>


läsare♥!!!


Få fler läsare! Klicka här !

2½man & naturgodis!

Sitter och ser på 2½ man, andra säsongen och äter naturgodis & dricker te! Mums! 
Imorgon ska jag ta tummen ur röven å göra något roligt, det är ju sista veckan nu, sen drar jag! :)

gta san andreas!

Hallåhej sötnosar! :)
Idag har jag varit med Jossie en stund nere i Grebbestad, men vädret var ju inte så fint precis å allt var stängt så det fanns inte alls mycket att göra. Så jag stack hem. 
Har förresten fårr utslag lite här å där på kroppen som tydligen beror på att jag stressar så mycket och oroar mig över ett och annat :/ ... något slags, stressreaktion. Men hoppas på att det går bort snart! 

Nu hade jag tänkt mig att ta å spela lite GTA San Andreas som jag är så bra på , haha in my ass :p. Har bara klarat ett uppdrag, är man bra eller? ;)

Vad hittar ni på idag då? :)


love the way you lie ..


Jag har de bästa vännerna i världen!


+ alla andra jag inte fick med på bild, JAG ÄLSKAR ER.

15 aug 2010

Hallå! :) 
Idag har jag varit på en shoppingrunda på Torp! Fick med mig :


Skinjacka i vitt - Jofama by Kenza - Dixson 1495 kronor (REA!)


Ballerina skor leopard - Bianco 300 kronor

+ett par vanliga blåa jeans!

Puss

14 aug 2010

Obs. Inlägget skulle egentligen varit uppe igår.

Hejhej! Idag har jag spenderat min dag med Josefine & lite med dom bästa pojkarna! 
Laddar upp lite bilder som jag
snor från Josefines blogg

sötaste anton & lp!                                        Josefine!

Langos, muuuuums...                                    jag! :)

min och josefines glass!    
min <- -> josefines


Lp & Rex Martini!                                           Jag leker gangster, Josefine putar med läpparna..

Anton kände för att snabbtorka efter                Solnedgång :)
ett härligt dopp i havet!

13aug 2010

Nu är snart fredag den 13 över! Denna gången hade jag faktiskt inte otur, inte så myckt iallafall. De enda som har hänt var att efter jag duschat, virade jag bara handduken runt mig och gick ner för att ta nått att äta så *POOF* låg handduken på golvet! Jaja, som tur är bor man ute i skogen! 

För övrigt så var jag i Grebbestad idag med Emma. Vi bakade äppeltårta, åt räkor, och var med moppe pojkarna en stund. Fick skjuts hem av Lars-Peter♥ :) , och nu sitter jag här lite småsur på pappa eftersom vi skulle till Göteborg imorgon, men nej han ändrade såklart planera och vi ska tyvärr inte till Göteborg. Så jag har inga planer alls inför imorgon, och det suger. Men jaja! :)

Har det hänt er något fredagen den 13? 


Här får ni en bild på snyggingen som var så gullig å körde hem mig! :)

fredag den 13.

Yes, idag är det fredag den 13 ... läskigt! Det brukar alltid gå åt pipsvänget för mig på fredagar den 13.. Så vi får se vad som kommer gå snett idag! Skriver ett inlägg senare ikväll och berättar! :) Puss!

måste skriva av mig.

Killar - varför ska dom vara så komplicerade? Varför kan inte dom bara gå rakt på sak å säga hur det ligger till? Är man ingenting, är man på g, är man tillsammans, eller vart är man? Jag förstår verkligen ingenting.
Igår frågade jag en kille som jag under en längre period - hela sommarlovet - har snackat väldigt mycket med å vart med han då och då/sovit hos han, hur det låg till, för jag förstog verkligen ingenting. Jag fick inget ordentligt svar alls, jag vet fortfarande inte vart ''vi'' är. Och det får mig verkligen att sjunka enda ner till botten, för jag känner mig så förbannat osäker. Jag vet inte om jag ska förvänta mig något eller bara skita i det? Ska jag hoppas på att det kommer bli något eller inte? Jag fattar verkligen noll.

dålig uppdatering, once again.

Usch känner att jag suger på att uppdatera... men det är nog för att jag varken vet vad ni vill läsa om eller har något kul att berätta. Inlägg som ''Hej, nu sitter jag å bajsar'' känns lite värdelösa. Å eftersom jag inte gör något roligt på dagarna nu, så skulle mina inlägg se ut sådär, korta å enformiga.

Men igår , har jag varit hemma tills typ klockan var sju sen kom Josefine och hämta mig, vi åkte ner till Grebbestad träffade massa folk. Och jag fick skjuts hem av Emanuel, med en stylad Mitsubishi 300 GT, det är nice! :D

Idag får vi se vad som händer! Puss!

gravity♥


bloppis på g?

Min garderob är helt överfull, det går knappt att stänga den, och att hitta någonting i den är ett rent h*lvete. Så jag ska nog ta en dag, och rensa garderoben. Sakerna som jag inte längre vill ha osv, kommer jag nog sälja här på bloggen! :) Så sprid gärna vidare att det är en bloppis på g!

soffpotatis

Hejhej mina söta läsare! :) (om det nu finns någon som läser min blogg,hihi)
Idag har jag sovit bort halva dagen, och resten av dagen spenderade jag i soffan framför tvn. Och jag blir nog kvar i soffan idag. Har inte mått så bra de sista dagarna, därav inga inlägg. Har inte gjort något speciellt roligt heller, så har inte haft något att berätta helt enkelt.
Så jag tycker att ni ska slänga upp en kommentar och tipsa mig om vad ni vill läsa!

Här har jag spenderat hela min dag!

dålig uppdatering

Förlåt,förlåt och ännu en gång förlåt! Har varit skitkass på att uppdatera, men jag känner att jag inte har något roligt att berätta och mitt humör är verkligen inte på topp, å ni har nog inte lust å läsa massa deppiga inlägg. Så jag tar å skriver något ordentlig inlägg imorgon! Puss!

bangkok hilton

Idag tänkte jag tipsa er om en superbra film som jag såg på igår!

Bangkok Hilton
heter filmen, och handlar om en kvinna som söker sin far som hon länge hade trott att va död, dock fick hon reda på att han inte var det och befann sig i Thailand,Bangkok. Under tiden hon försökte få reda på vart han befann sig , träffade hon en kille, som verkade väldigt trevlig. Dom har blivit tillsammans och han föreslog att dom skulle åka till Thailand tillsammans, men utan att hon viste la han till 2,4kg knark i hennes bagage. Vakterna på flygplatset hittade knarket och kvinnan deporterades till ett av världens värsta fängelsen som befann sig i Bangkok. Där mötte hon en annan kvinna som hette Mandy bla. I fängelset kämpar hon tillsammans med sina advokater för att inte få dödstraff...

Själv tycker jag att filmen är så sjukt värd att se! Dock lite seg i början, men annars är det en toppenfilm! Jag kan ju säga att många tårar rann ;)

älskling

Idag har jag varit med Alicia och fikat på Sjögrens! :-) Kladdkaka ♥ & cappucino blev det!
Senare tog jag bussen upp till älsklingen som hämtade upp mig med moppen (haha, jag dog :o) och vi åkte hem till honom, såg på film,pratade,myste and so on ;-) Har verkligen sakant ''min'' älskling! Det var underbart att träffa han igen efter 3 veckor!

Nu ska jag se på tv och äta lite! Puss

polen

Om ca 2½ vecka ska jag till Polen och stannar där i två veckor, vilket innabär att jag inte kommer kunna blogga..
Jag kan kanske blogga lite den första veckan, då jag är hos mina kompisar i Polen och dom har då tillgång till datorer/internet, andra veckan kommer jag vara hos min farmor. Där finns det dessvärre ingen internet eller någonting, så jag kommer förmodligen inte kunna blogga alls då.. Men jag lovar massa inlägg & bilder när jag kommer hem! Synd att ni inte kan ''följa med'' mig på resan... :(

röda markeringen - första veckan , rosa markeringen - andra veckan

Puss!

tack så mycket

Tack så mycket till alla som har sagt grattis! Det värmer! :)

Jag har nyss vaknat och mått jätteilla, skulle egentligen åka upp till älsklingen idag, men tyvärr så blir det inte...
Men jag får ha en mysig hemmadag istället. Ni får gärna ge mig några tips på filmer jag kan se!

Och gårdagen spenderade jag med mina fina vänner. Har tyvärr glömt kameran hemma, så några bilder blev det inte. :( Hur som helst åkte jag in till Uddevalla med Josefin först och senare till Grebbestad och träffa alla andra! Har varit en bra dag trots att en vis person hade dissat mig stenhårt, men sånt får man bara leva med! :)

Puss på er

15!


Då blev man ett år äldre nu va! :)

i ♥ epilator

Jag tänkte tipsa er om något super använtbart, nämnligen en ny epilator från braun!

Jag personligen tycker att det är skitjobbigt att raka benen. Det håller i en dag & sen har man stubb igen! Därför har jag skaffat mig en epilator, som även kan användas i vatten (det blir mycket mer skonsamare att epilera medan man badar/duschar) .

En epilator rycker bort håret istället för att raka det. Vilket gör att hårstråna växer ut långsammare och blir mycket tunnare. Man kan även använda denna epilator som en lady-shave, eftersom man får med en rak-munstycke. Epilatorn går att användas vart som helst på kroppen, utom huvudet då såklart, med hjälp av munstycken man får med. Man får med även våtservetter som förberedder huden för en skonsam epilering!

När jag köpte den kostade den 995:- , dock köpte jag den på SommarREA på Siba. Annars ligger den på 1495:- . Den finns att köpa på de flesta butiker som säljer el grejer. Ex. Elgiganten,onoff,siba m.m.

Jag är supernöjd med den! Även fast första gången jag epilerade bena ville jag ge upp efetr 5 sek ...


solen skiner.

Solen skiner och jag ligger fortfarande i sängen. Något är fel. Men känner verkligen inte för att göra något idag! Kanske tar mig en promenad senare ikväll, de får vi se :)
Vad gör ni idag? :)

hiss / diss?


Hiss/Diss?!
Gummistövlar. Är det något ni hissar eller dissar?
För mig är den en fet HISS!
Tänk en regning sommardag/höstdag,man vill helst inte gå med blöta skor hela dagen. Då hoppar man in i ett par gummistövlar och woops håller sig fötterna supertorra! Dessutom är det faktiskt rätt snyggt!
Eller vad tycker ni? :)


tidig morgon!!

usch..vad gör jag uppe nu?! jag borde ligga å drömma fortfarande!
Mamma kom in kvart i 10 och väckte mig, å fråga ifall jag ville hänga med och shoppa. Jag kan ju inte säga nej till shopping, så trots att jag var svintrött , hoppa jag upp ur sängen och gjorde mig i ordning!
Nu ska det shoppas på Nordby shopping center! ;) Talas!

 


RSS 2.0