Respekt.

Behandla folk som du själv vill bli behandlad - behandla folk med respekt. Respektlösa människor finns det gott om, var inte en av dem.

Weekend

Jaja, då var det helg. Det ogillas. Helg innebär en hel och två halvdagar utan älsklingen. Tungt.

...

...mäste säga att det är väldigt tråkigt när ens pojkvän somnar ifrån en precis efter att man bråkar. Jaja, en sömnlös natt i soffan väntar. wonderful life.. ?

Bad update

Känner mig kass när det gäller uppdatering. Men har ärligt talat inte riktigt tid med det just nu. Skolan tar hårt på mina krafter och dessutom så spenderar jag varje ledig sekund med min underbaring. 
Just nu är han hemma hos sig, men kommer förhoppningsvis hit igen ikväll. Det är nu jag inser hur tomt det känns när har inte är här. Att vara utan han är big no no! 
Aja, har inte så mycket mer att säga nu, så hoppas ni har det bra! Puss på er!

Favorit i repris


Myspyser.

Right now


Ligger och myser med min finaste ♥

Inte haft tid.

Jag har inte haft tid till att uppdatera bloggen, men det värmer att det fortfarande är så många som kikar in! Puss!

Älskling

Sitter här i soffan och väntar på att klockan ska bli fyrtio över sju, medan älsklingen ligger i sängen och sussar så gott. Smittade stackarn, så nu är han sjuk också. Vill bara snabbt till skolan nu, och att dagen ska gå galet fort så jag kan komma hem och lägga mig bredvid honom.

Tandställning - check!

Fått förresten min tandställning nu. Räls, alltså. Jag valde att ha vita plast ''pluppar'' istället för metall. Det syns mycket mindre på ett sätt, men mycket mer på ett annat. Dom är nämligen mycket tjockare än metall plupparna, och det känns och syns mer i läppen, typ. Dock skaver det inte lika mycket som metall. Jag har metallpluppar på två av tänderna, och där skaver det rejält. Annars när man pratar, syns vita plupparna mycket mindre. De är nästan genomskynliga, så de blir den färgen man han på tanden typ. Helt ok. Ser dock ut som att jag snusar när jag har stängd munn, så får köra på liiiiite öppen, haha. 

Jaja, annars så är mina tänder ömma som fasiken och jag kan knappt äta. Får hoppas det blir bättre imorgon! Vill man vara fin får man lida pin!

Gustafsbergsdagen

Idag var det Gustafsbergsdagen. Det var roligare än vad jag har förväntat mig, trots att det regnade. Var med pojkarna hela dagen, och vann över Emil i både Boul och Pilkastning! Slänger in ett klipp senare på när Emil & Marcel sumobrottades. 


Lite smått lerig blev man allt! Rip mina vita tygskor. Otvättbara..

Thoughts

Aldrig har så många tankat snurrat runt i mitt lilla huvud. Aldrig har jag tänkt på det så mycket, och aldrig har jag tänkt på vad jag skulle göra utan. Aldrig har jag trott att någon kan betyda så mycket, att man faktiskt aldrig vill släppa taget. Att man inte vill släppa taget, trots allt som hänt. Trots hur mycket man fick genomlida. Hur många nätter man har gråtit sig genom på grund av det. Och hur mycket skit man fick ta.

Jag har aldrig tänkt på att även fast man blivit så sårad av någon, vill man ha kvar personen. Jag kanske har alldeles för lätt för att förlåta. Kanske beror det på att jag vet att innerst inne är han inte den han var. Att innerst inne är han den han är när han är med mig. Eller kanske beror det på att jag lovat att alltid vara vid hans sida, och även fast han inte var vid min, vill jag hålla mitt löfte och vara vid hans.

Nobrain

Tror jag snöt ut min hjärna nyss. Just so you know.

Galet sjuk.

Jag känner mig så galet sjuk. Ligger och bara snyter mig i tonvis med papper. Dessutom har jag så jäkla ont i halsen, och ont i hela kroppen. Får nog förbli liggandes i sängen idag, och helst imorgon också.

Det är okej att känna.


No girlfriends.

Ärligt talat, jag har inte en endaste tjejkompis i klassen. Ingen jag är med i skolan vartfall. Jag pratar knappt med tjejerna. Det är liksom jag och killarna. Inget mig emot, jag har alltid varit en person som trivs mycket bättre med killar än med tjejer. Men ibland skulle det kännas skönt att faktiskt ha en tjejkompis man kan vara med också,hehe. Det får fixas. Tjejerna i min klass är jätte trevliga, så det ska inte bli något problem!

Några sanna ord

Du faller för killen som sårar dig men är blind för killen som dör för dig.

RSS 2.0