Nio timmar

Nu är det nio timmar kvar tills jag sitter på flyget,det känns jättenervöst! Det längsta jag har flygit är två och en halv timme, och nu ska jag flyga i mer än tolv timmar och mellanlanda i Köpenhamn. Känns jättekostigt,haha! I alla fall så är jag framme i Bangkok på fredag, och stannar där i tre dagar senare åker jag vidare till Hua Hin och stannar där resten av resan,alltså elva dagar. Och jag kommer tillbaka den femte mars. 

Jag kommernog inte uppdatera,alls. Tänkte att jag kunde passa på och ta en semestern från datan också, det kan nog verkligen behövas. Tror dock inte jag kommer kunna hålla mig, och någon dag kommer jag att vara inne på datan en stund, men då är det facebook som gäller. Det kommer nog ta alldeles för långt tid att ladda upp bilder,så jag gör det när jag kommer hem istället.

Detta är då alltså det sista inlägget innan jag åkerr. Ni får ha det superbra här i vinterkylan ;). Pusspuss!♥

Thailand nästa.

Detta blir förmodligen mitt sista inlägg på lite mer än två veckor. Imorgon ska jag till Thailand. Äntligen. Fast samtidigt så har jag lite konstig ångest, så det känns nästan som jag inte vill åka. Aja, jag får väl vara glad, trots allt mitt största dröm sen två år tillbaka. Bloggar när jag kommer hem. Puss!

Mina vänner är världsbästa.

Haha åh vad jag älskar mina vänner, deras humor och att de alltid får mig så himla,himla glad! ♥

Jag och Kenneth pratade om när vi var bebisar.
Jag: Nästan sorgligt fet var jag ...
Kenneth: Men det är okej att vara fet när man är liten bianka! :) 
Jag: Men tänk om det kommer tillbaka? :( :o
Kenneth: Det kan det nog inte.. Med tanke på att det aldrig försvann..


bjuder på en bild på mig när jag var liten. dock inte smällfet ;)

15/02 - 2011

Ja till:
Att jag åker till Thailand i överimorgon.
Att jag har världens finaste vänner. 
Bamsekramen jag fick av Emma!
Baguette med räksallad. 
Kamerakrig med Alicia.
Oslo-resan imorgon.

Nej till:
Att jag måste packa, helst nu.
Att jag kommer sakna alla så otroligt mycket.
Att idag var det sista gången på mer än 2 veckor som jag träffade alla.
Att jag behöver gå upp klockan sex imorgon.
Att jag jämt har ont i magen.

13

Dag 13 - Den här veckan

Den här veckan ska jag...
Måndag - Alla hjärtans dag med Alicia,Anton och Filip. Fikamys! ♥
Tisdag - Skola på förmiddagen och förintelse-kurs på futura fram till halv 4 eftermiddag, sista dagen i skolan innan jag åker. 
Onsdag - Oslo med förintelse-kurs-gruppen. Packa,packa,packa!!!
Torsdag - Åker till Thailand!! :)
Fredag - Framme i Thailand, Bankok, Hilton Hotel! 
Lördag - Bangkok!
Söndag - Bangkok!

Min alla hjärtans dag i bilder.


Valentines day.

Glad alla hjärtans dag allihopa! Hoppas ni får en bra dag, och ni som kommer spendera dagen ensamna - gör det bästa av saken. Träffa era kompisar, var med familjen för alla hjärtans dag handlar inte bara om kärlek till en pojk/flickvän utan kärlek, överhuvudtaget. Puss! 

12

Dag 12 - 10 saker du inte vet om mig

Jag är verkligen jätte rädd för att vara ensam hemma, så när mina föräldrar är på jobbet och jag är tvungen att stanna hemma ensam lägger jag mig i soffan under en filt och ser på tv med alldeles för högt volym på så att jag inte hör om någon kommer in eller om något knakar.
Jag älskar att lyssna på gammal musik och jag tycker att ''ny'' musik är total värdelös och saknar någon mening. Men det finns självklart undantag.
Jag sög på napp tills jag var sju år och jag hade omkring 100 nappar varav tre favoriter. Och jag har fortfarande kvar allihopa.
Jag har ganska bra självförtroende och självkänsla, men vill inte visa det av någon konstig anledning.
Jag är katolik och när jag var liten gick jag i kyrkan varje söndag. Tyckte det var en aning tråkigt då, men hade gärna gått nu, eftersom det är så mysig stämning i katolska kyrkor!
Jag har en skada som gör att jag inte kan simma på rygg. Det går bara inte hur mycket än jag försöker. Skadan är intygad av en läkare samt simmlärare.
Jag är en romantiker. Gulliga sms, mysiga hemmakvällar, långa kvällspromenader hand i hand, att titta på solnedgången är bland de bästa jag vet.
Det finns bara en person i hela världen som jag är absolut mig själv med och kan berätta allt och lite till för.
Jag rapar helst högt, det spelar ingen som helst roll om det står hundratals folk omkring. Jag säger inte ursäkta heller efter jag har rapat (inte alltid i alla fall). Det är ju naturligt att rapa, eller hur?
Jag tror på andar, spöken och alla såna saker. Och jag är beroende av att läsa horoskoper. Gör det varje dag, och tycker allt stämmer ganska bra, och ibland underlättar det en hel del i livet.

no matter

NO MATTER HOW UGLY YOU THINK YOU ARE, THERE’S ALWAYS SOMEONE OUT THERE WHO THINKS YOU’RE BEAUTIFUL. NO MATTER HOW SHIT AND WORTHLESS YOU FEEL, THERE’S SOMEONE OUT THERE WHO YOU MEAN THE WORLD TO. NO MATTER HOW MANY FLAWS YOU HAVE, TO ONE PERSON YOU ARE PERFECT. NO MATTER HOW MUCH YOU THINK LOVE IS BULLSHIT AND THERE’S NO ONE THAT LOVES YOU, THERE IS. THERE’S SOMEONE WHO’S WAITING FOR THE PERFECT CHANCE TO TELL YOU. SOMEONE WHO’S ALWAYS THERE FOR YOU. SOMEONE WHO LOVES YOU EVEN MORE THAN YOU LOVE YOURSELF. SO DON’T GIVE UP HOPE. YOU’LL FIND THEM, ONE DAY.

.


ibland...


...ibland dör jag lite av saknad. Till exempel som idag.

11

Dag 11 - Min dag

Usch, min dag idag har varit en av de sämsta. Har inte känt mig såhär seg och dålig på länge! Vaknade med feber och var helt tät i näsan, usch. Så slapp gå till skolan idag. Såg på en tre timmars film om Hitler bland annat. Tror faktiskt jag fortfarande är lite febrig.. Nu sitter jag och kollar på film på TV1000 Family. Bride & prejudice heter den tror jag, en riktigt grym bollywood film! Aja, det här har varit min dag. Hoppas ni haft en bättre dag!:)

jag lever för att äta.

Jag är en riktig lever-för-att-äta människa. Och just nu skulle jag kunna döda för det här. Pommes frites och en fet jäkla bamse korv till det. Åh, gimmie gimmie! ♥

Svenska Nationella

Idag hade vi första delen av svenska nationella provet, läsförståelsen. Det gick förvånadsvärt bra! Provet kändes verkligen super lätt..de test provet vi har gjort innan kändes så mycket svårare än det vi gjorde idag. Sjukt. Men är så jäkla nervös för torsdagen.. Då har vi svenska nationella, skrivuppgift. Jag är verkligen inte alls bra på att skriva, jag saknar fantasi så in i bänken. Men har hört att det ska handla om relationer, och det borde väl vara lätt att skriva om! Så jag får hoppas på det bästa.
Och, lycka till er andra nior! ♥

10

Dag 10 - Det här hade jag på mig idag

Haha, jag har helt glömt bort listan..

Jag har ingen bild på vad jag hade på mig idag eller så, men kan beskriva! 
Svarta leggings,ett svart och vit linne, en college/baseboll tröja? och en mysig sjal. Haha ni får nog skapa er en bild i huvudet ;)

...


3 februari 2011

God kväll!♥

Idag har jag vaknat ovanligt pigg på morgonen! Hela skoldagen var helt okej! Faktiskt en av de bättre dagarna på länge. Får ha läxläsning/fördjupning istället för elevensval vilket är jätte bra tycker jag, så jag kan slippa göra de flesta läxor hemma. På läxläsningen idag hann jag skriva en krönika "Tillsammans är vi tusen gånger starkare" som jag kanske kommer publicera i bloggen senare!

Och imorgon har jag min efterlängtade sy slöjd lektion! Jag håller på med ett par mjukisbyor i baby-blå bomull! De kommer bli jätte mysiga! :) Jag kanske lägger upp en bild på dem imorgon (fast jag tror inte dom kommer bli klara imorgon!).

Jaja, nu får jag ta och sova! Godnatt på er!

color me blue

i miss you...

det brukade vara jag

För någon dag sedan, gick jag förbi dem, dom höll i handen - tror jag. Jag såg inte riktigt, jag ville inte kolla. Men hon skrattade, och han skrattade. Han tittade på mig och det gjorde så ont i mig. Att han gick där med den där tjejen och dom skrattade...Det var ju mig han brukade gå så där med och skratta,skratta för absolut ingenting. Skratta av glädje. Nej,dom är inte "dom". Det är han & hon, var och en för sig. Men det gör ont. Himla ont.

Han tittar inte ens på mig när vi går förbi varandra i korridoren. Det känns inte så i alla fall. Han säger inte ens ''hej''. Det känns som han skäms för mig. Han skäms för att jag inte riktigt är som alla andra,jag är säker. Han har förändrats. Men det har jag med,jag vet.  Ändå så känner jag så starkt för honom. Jag vill kämpa,jag vill försöka. Jag har aldrig velat ha någon mer än vad jag vill ha honom,aldrig. Jag skulle kunna göra allt och lite till. Men är det värt det?

Jag känner att jag börjar förlora hoppet. Förlora hoppet om att vi ens kan bli bästa vänner igen. Det gör ont. Och jag ger sakta upp. Jag orkar bara inte kämpa för någonting som ändå aldrig kommer bli. Jag orkar inte kämpa,jag ger upp.

RSS 2.0