rödtott.


Blir helt mongo på bild, men iaf såhär blev håret. Dock syns de inte på bild hur jäkla rött de egentligen är.
Kanske inte riktigt som jag har tänkt mig, men nöjd iaf!

nyklippt!

varit hos frisören idag! är faktiskt jättenöjd. men sugen på en fet förändring som att färga håret rött!
vågar jag det tror ni?

avatar!

Det blir en hemmakväll för mig idag! Jag ska göra ännu ett försök på att se Avatar. Förra gången blev mitt försök ett magplask! Såg på filmen i ungefär 5 minuter, sedan somnade jag...  Så hoppas det går bättre för mig denna gången! :) Vad ska ni göra ikväll? 

...


bättre dag! :)

hej! 
Dagen har varit helt okej faktiskt. Jag mår ganska mycket bättre idag, men jag saknar han fortfarande, något så fruktansvärt mycket. Dock finns det inget att göra åt saken, jag har lärt mig att aldrig ge upp, men nu måste jag ge upp. För det är ingen idé att försöka få han tillbaka'' , jag kan ej tvinga någon till att tycka om mig. Men som sagt life goes on, och jag hoppas att vi kan åtminstone bli vänner. 

För övrigt så har jag varit i skolan idag, och på en föreläsning om Haiti. Föreläsningen var ingen höjdare, förutom alla dessa söta bilder på barn som lekte. 
Efter skolan har jag varit med finaste Alma, det var sjukt länge sen vi har umgåtts. Det kändes skönt att sätta sig å prata om allt mellan himmel och jord, som förr. 
Vid halv sju stack vi till Bodybalance. Det var första gången så det var lite jobbigt, men man mådde så himla bra efteråt! Så nu blir det Bodybalance för mig varje vecka! Det är verkligen något jag tycker ni ska prova på!

huvudvärk

Usch! Har haft sån jäkla huvudvärk idag.. Så slutade skolan vid 12, och nu sitter jag här hemma. Mår allt annat än bra, men life goes on! :)
Tänkte faktiskt kika på Avatar nu, och se om den är så bra som alla säger.
Och så vill jag tipsa er om Isabella's Löwengrip bok ''Egoboost!'' , verkligen en sjukt bra bok! köpte min i söndags, och har redan läst hela! :)

stor bloggpaus.

Hejsan! Nu är jag tillbaka. hade nog nått slags bloggpaus under en längre period. Jag mådde inte bra alls, och ville inte skriva, eftersom då skulle ni säkerligen få läsa 1000 ledsna inlägg om dagen. INTE kul. 

Under tiden jag hade bloggpaus, har jag bland annat kommit tillbaka från Polen, gått i skolan (hihi) och förlorat personen som jag älskat. 

Idag har jag varit på Afropowerdance med finaste tjejerna, och just nu är jag helt slut! Luktar apa, så får ta å duscha. puss!!

RSS 2.0